PS Emilian Crișanul, în vizită la cei aflați pe patul de suferință în Ajunul Crăciunului

Neașteptată vizită și bucurie pentru arădenii aflați pe patul de suferință în Ajunul Crăciunului. Ce poate fi mai trist decât ca Ajunul Crăciunului să te afle pe un pat de spital? Nici nu contează vârsta. Suferințele, bolile, neputințele nu țin cont de sărbători, iar asta am aflat-o, cu siguranță, fiecare dintre noi la un moment dat în viață, fie că a fost vorba de noi sau de cei dragi ai noștri. Însă, atunci când însingurarea ți-e mai mare, cei dragi fiind acasă, preocupați cu pregătirea celor ale sărbătorii așteptate, cineva îți deschide ușa în mod neașteptat nu poți decât să te bucuri și să simți că Dumnezeu lucrează prin oameni. 

Iar cel care le-a deschis ușa spre binecuvântare, colind, bucurie și alinare, în această seară, în Ajunul Crăciunului, a fost Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul. Preasfinția Sa, împreună cu Corala ”Sfântul Maxim Mărturisitorul”, au dus vestea Nașterii Domnului acolo unde era mai mare nevoie de ea: la bolnavii aflați la Spitalul Județean, Spitalul Municipal, Pediatrie II și Spitalul Matern din Arad. 

Suferința, reacțiile, emoția, bucuria, colindul, binecuvântarea, alinarea, toate parte a unei altfel de Povești de Ajun de Crăciun pe care cu siguranță cei care s-au părtășit de ea o vor păstra ca dragă amintire.

Sursa:https://www.glasulcetatii.ro/articol/385/foto-ps-emilian-crisanul-in-vizita-la-cei-aflati-pe-patul-de-suferinta-in-ajunul-craciunului