Părintele Arhid.Prof. Florin-Adrian Sirca, inspector școlar, s-a mutat la viața cea veșnică

Părintele Arhid. Prof. Florin-Adrian Sirca, inspector școlar în cadrul ISJ Arad și slujitor la Catedrala Arhiepiscopală ,,Sfânta Treime” din Arad, a încetat din viață astăzi, 5 aprilie 2022, la vârsta de 51 de ani.

Profund îndurerați, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere membrilor familiei îndoliate și tuturor celor apropiați.

Date biografice:

Părintele Florin-Adrian Sirca s-a născut la data de 14 octombrie 1970, în familia Preotului Traian Sirca din Aluniș, Protopopiatul Arad.

După absolvirea şcolii gimnaziale a urmat cursurile Liceului de filolofie-istorie din Timișoara, apoi ale Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

În 2 noiembrie 2002 se căsătorește cu tânăra Veronica Ierima, cu care va avea doi copii, pe Anamaria-Tatiana și Andrei-Ciprian.

Este hirotonit diacon la 4 iunie 2006 de către Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

A fost profesor titular la Colegiul Național ,,Preparandia – Dimitrie Țichindeal” din Arad (din 1997), apoi inspector școlar pentru disciplina Religie (din anul 2005), iar mai apoi și inspector școlar pentru management educațional (din 2006) în cadrul ISJ Arad, până în prezent.

Părintele Florin-Adrian Sirca a încetat din viaţă la vârsta de 51 de ani.

Bunul Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în Împărăţia Sa cea cerească împreună cu aleşii Săi!

Marți şi miercuri, 5-6 aprilie, de la ora 20.00, în Catedrala Arhiepiscopală  ,,Sfânta Treime” din Arad, se vor oficia slujbe de pomenire;
Joi, 7 aprilie, la ora 15:00 se va oficia slujba Înmormântării, în același locaș de cult.

Veşnica lui pomenire din neam în neam!

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Aradului