Fundaţia Universitară ,,Vasile Goldiş” din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului în sprijinul comunităţii arădene

Fundația Universitară „Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, a demarat un proiect de achiziționare a unor sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie necesare secției de terapie intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad.

S-au angajat în sprijinul acestei temerare acțiuni de salvare a vieților și au răspuns  cu promptitudine la acțiunea pentru strângerea de fonduri și alți parteneri antreprenoriali: Fundația de Biologie Celulară și Moleculară, Combinatul Agro-Industrial Curtici (CAI Curtici), S.C. Filip Spedition SRL, S.C. Filip Prod Carm SRL, etc.

Aparatura medicală, de ultimă generație, comandată în baza recomandărilor făcute de către Dr. Mircea Onel, directorul medical al spitalului, va fi adusă în țară de către Fundația Universitară „Vasile Goldiș” și donată Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad.

Acțiunea inițiată de către Președintele fundației, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, va continua cu alte proiecte social-umanitare și caritative de impact, menite să contribuie la rezolvarea problemelor complexe a vremurilor pe care le traversăm.

Sursa:https://www.uvvg.ro/site/reactie-prompta-in-sprijinul-comunitatii-aradene/?fbclid=IwAR1GVb00o8UCa1-kus-AgSxuPdtTBhrvJ3wdZVp4rWoAFeqMNVN1YDAZRi4