FAPTE CU CREDINTĂ ÎN PAROHIA ARADUL-NOU

În Parohia Ortodoxă Aradul Nou, perioada prepascală a fost împodobită cu diverse activități sociale și filantropice. Din acest motiv, s-a desfășurat în Săptămâna Patimilor, prin purtarea de grijă a unor enoriașe, programul filantropic „Fapte cu credință” destinat credincioșilor nevoiași.
În cadrul acestui program, au fost oferite pachete cu alimente pentru 20 de familii devaforizate: familii cu mulți copii, bolnavi nedeplasabili și bătrâni singuri din cadrul parohiei. Unii dintre beneficiari, cu probleme financiare, au fost sprijiniți în vederea achitării unor facturi restante la utilități, deasemenea 10 copii săraci au primit îmbrăcăminte și încălțăminte noi pentru a putea participa la Sfânta Liturghie de Paști și au fost împărțite 30 de cadouri copiilor nevoiași. Toți aceștia se află în purtarea de grijă a acestor enoriașe, fiind sprijiniți cu diferite ocazii.
Deasemenea au fost dăruite pachete de sărbători pentru 50 de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Arad.
Nădăjduind că faptele bune săvârșite au adus bucurie și lumină în sufletele celor ajutați, rugăm pe Bunul Dumnezeu să ne dăruiască tuturor Sărbători cu pace și bucurie!

Pr. Cons. Gabriel Cosmin Mariș