Concertul de colinde „Noapte de Crăciun” al Coralei bărbătești ARMONIA din Constanța

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, în data de 3 decembrie 2016, ora 19:00, a avut loc la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad un concert extraordinar de colinde susținut de Corala bărbătească Armonia din Constanța.
Concertul a fost prezentat de către domnul Conf. Univ. Dr. Mircea-Remus Buta. Corala Armonia dirijată de către Părintele Arhid. Lect. Univ. Dr. Ion-Iulian Dumitru, a fost însoțită de domnul Cătălin Țoropoc, solist la Opera Națională din București.
Sala Festivă a Colegiului Național „Moise Nicoară” a fost plină până la refuz, Corala Armonia, fiind prezentă pentru a doua oară la Arad. ​Spectatorii prezenți la acest eveniment bisericesc au ascultat colinde din repertoriul național și internațional, cu o puternică rezonanță spirituală.
La final, Preacuviosul Părinte Dr. Iustin Popovici, Consilierul Cultural al Arhiepiscopiei Aradului, a mulţumit Coralei Armonia pentru darul pe care l-a oferit cu ocazia sfintelor sărbători si mai ales a celor legate de sărbătorirea a 7 ani de la ridicarea la rangul de Arhiepiscopiei, a Eparhiei arădene și implicit a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei la rangul de Arhiepiscop, precum si împlinirea a 32 de ani de arhipăstorire a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei la Arad, transmițând totodată și cuvântul de binecuvântare și de mulțumire al Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului. Concertul încheindu-se cu tradiționalul „La mulți ani!”.
„Aşa cum cei care văd lumina – spunea sfântul Irineu – sunt în lumină şi participă la strălucirea ei, la fel, cei care îl văd pe Dumnezeu sunt în Dumnezeu şi participă la strălucirea Sa. Strălucirea lui Dumnezeu dă viaţă: cei care îl văd pe Dumnezeu, primesc, aşadar, viaţa sa”.
Aceasta este într-adevăr sărbătoarea Crăciunului, în care, o dată cu naşterea lui Iisus, fiecare om e renăscut la o viaţă nouă.
Cătălin-Iulian Drăgan

A.S.C.O.R Arad

image

image

image

image

image

image