Sfânta Filofteia prăznuită în Parohia Julița

Sfânta Filofteia a fost prăznuită și de credincioșii bisericii ”Pogorârea Sfântului Duh” de la Julița, protopopiatul Lipova, împreună cu ei aflându-se și preoți ai Cercului Misionar Săvârșin: parohul bisericii din Julița- pr. Casian Blaga, pr. Fabius Trif de la Parohia Corbești, pr. Ștefan Dimitriu de la Parohia Petriș și coordonatorul cercului misionar pr. Călin Mădăluță de la Parohia Săvârșin.

Cei patru preoți au slujit Sfânta Liturghie la care au participat credincioși din parohie iar la finalul Sfintei Liturghii au fost binecuvântate darurile pe care credincioșii le-au adus în cinstea ”Sfântuliței”.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de părintele Ștefan Dimitriu, care a oferit detalii despre Sfânta Filofteia și despre cinstirea moaștelor sale de care se bucură credincioșii din Argeș și nu numai.

La finalul Sfintei Liturghii parohul Casian Blaga a mulțumit celor prezenți și le-a oferit tuturor, împreună cu doamna preoteasă , o agapă la sala de prăznuire a parohiei.

Aici s-au prezentat aspecte și concluzii legate de Anul Omagial 2016 iar preoții prezenți au evidențiat că pentru educarea tinerilor este foarte important parteneriatul între școală și parohie.

image