PROGRAMUL NAȚIONAL ,,MASA BUCURIEI” ÎN SATUL DORGOȘ

,, Toate vi le-am arătat, căci ostenindu-vă astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Iisus, căci El a zis: Mai fericit este a da decât a lua.” (Fp. Ap. 20, 35 )
Ca o tradiție binecuvântată, de câțiva ani, și în acest an în comunitatea parohială din satul Dorgoș a fost și ,,masă” și ,,bucurie”. În data de 8 mai 2018, câteva familii din satul Dorgoș, Protopopiatul Lipova, au avut plăcerea de a fi beneficiari ai acestui program derulat prin efortul Patriarhiei Române și S.C. SELGROS CASH&CARRY S.R.L și cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului, un program care, de-a lungul anilor, a adus multe bucurii familiilor defavorizate de pe aproape întreg cuprinsul țării.
Peste 30 de persoane, de la cei mai mici și până la cei mai vârstnici au simțit astăzi, când îl sărbătorim pe Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan, ce înseamnă grija față de aproapele, grijă de care și acest ,,preaiubit ucenic al Domnului” a dat dovadă pe întreg parcusul vieții.
Beneficiarii din parohia Dorgoș mulțumesc tuturor celor implicați în acest minunat proiect.
Pr. Valentin Săvușcă

image

image

image