Festivitate de încheiere a anului școlar la Seminarul Teologic Ortodox Arad

În dimineața zilei de 15 iunie a avut loc ceremonia de încheiere a anului școlar 2017-2018 la Seminarul Teologic Ortodox din Arad.

În prezența ÎPS Părinte Timotei, Arhiepiscop al Aradului, a domnului subprefect Vasilică Damian, delegat al doamnei prefect Florentina Horgea, a întregului corp profesoral și a părinților prezenți, părintele profesor Pompiliu Gavra, directorul Seminarului Teologic Arad a deschis festivitatea prin cuvântul de slavă către Dumnezeu și de mulțumire adresat tuturor participanților la procesul educațional pentru reușitele din acest școlar.

În continuare, a avut loc premierea elevilor cu cele mai bune rezultate la învățătură, efectuată de fiecare diriginte în parte, după cum urmează: pr. prof. Codin Șimonca-Oprița (clasa a IX-a), prof. Irina-Elena Ancuța (clasa a X-a), pr. prof. Dacian-Emilian Nan (clasa a XI-a) și prof. dr. Florica Faur (clasa a XII-a). Elevii merituoși au primit premii constând în diplome și cărți, astfel fiindu-le răsplătite efortul și perseverența din anul școlar încheiat. Pe lângă acești elevi, au fost răsplătiți cu diplome speciale și elevii care s-au remarcat cu rezultate notabile în alte activități, proiecte și concursuri școlare.

Au urmat cuvântările profesorilor, încununate de mesajul de încheiere al Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, care a subliniat rolul deosebit de important al elevilor, acela de a răspunde în permanență chemării dumnezeiești cu inimă curată, indiferent de contextul în care activează. Totodată, ierarhul arădean a urat tuturor elevilor, profesorilor și părinților o vacanță liniștită.

Festivitatea s-a încheiat prin rugăciunea ”Cuvine-se cu adevărat”, urmată de poza de final și felicitările de rigoare.

Prof. Marius Lăscoiu-Martin
Muzică Bisericească

image

image

image