GALA OLIMPICILOR – FESTIVITATE DEDICATĂ PERFORMANȚELOR DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL ARĂDEAN

​Marți, 5 Iunie 2018, de Ziua Educației, în curtea Inspectoratului Școlar Județean Arad, a avut loc Festivitatea de premiere a elevilor arădeni care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele naţionale în anul şcolar 2017-2018. Deschiderea evenimentului a fost făcută de către doamna prof. dr. Anca Stoenescu, inspector școlar general, care i-a felicitat pe elevii merituoși ai Aradului, pe profesorii și părinții acestora, încuranjându-i pe mai departe să reprezinte județul cu cinste.

​După aceasta, Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhipiscopul Aradului a rostit un cuvânt de binecuvântare, prin care i-a îndemnat pe elevi să continue cu aceeași râvnă pregătirea lor intelectuală și duhovnicească, felicitându-i pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut, pe părinții acestora i-a încurajat să continue să-i sprijine pe tinerii elevi în activitățile lor, iar profesorilor le-a amintit cât de importantă este dedicarea totală în activitatea didactică, subliniind faptul că „România are nevoie de un tineret vrednic de amintirea înaintașilor și demn să dea răspunsuri concrete lumii actuale”.

​Au urmat la cuvânt reprezentanții autorităților locale, ale celor două universități arădene, ale armatei, precum și inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Arad, care     i-au și premiat pe cei 167 de elevi arădeni.

În cadrul învăţământului vocaţional, la cultul ortodox, părintele arhid. Florin Sirca, inspectorul școlar pentru disciplina Religie, i-a premiat pe următorii elevi și profesori coordonatori din cadrul Seminarului Teologic arădean, care au obținut Premii Speciale la Olimpiada de Religie pentru Seminariile Teologice, faza națională,: Bădărău Valentina – Rahela (clasa a IX – a; disciplina: Studiul Vechiului Testament), coordonată de către pr. prof. Vlad – Sergiu Sandu; Dobrei Diana (clasa a X – a; disciplina: Studiul Noului Testament), coordonată de către pr. prof. Pompiliu Gavra și Obrad Alexandru – Silvius (clasa a XII – a, disciplina: Dogmatică), coordonat de către pr. prof. Codin Șimonca – Oprița. De asemenea, i-a premiat și pe elevii care au obținut rezultate remarcabile la etapa națională a Olimpiadei de Religie – cultul ortodox: Ștefea Denisa – Ionela (clasa a VII – a) de la Liceul Tehnologic „Moga Voievod” Hălmagiu, coordonată de către prof. Ioan Slev, care a obținut Premiul al III – lea și Brădean Maria (clasa a IX – a) de la Liceul Teoretic Sebiș, coordonată de către prof. Violeta Dragoș, care a obținut Premiu Special.

Pr. prof. Vlad – Sergiu Sandu

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image