Teologii arădeni au participat la Parada absolvenților UAV Arad

În seara zilei de 15 iunie 2018, dascălii și absolvenții Facultății de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea”, în frunte cu părintele decan prof.univ.dr. Cristinel Ioja, au participat la Parada absolvenților promoției Centenar a Universității ,,Aurel Vlaicu” din Arad. Inițiativa și organizarea a aparținut conducerii UAV pentru a demonstra arădenilor că Aradul este un centru universitar puternic.

La această Paradă a absolvenţilor UAV au participat mii de persoane, absolvenţi, studenţi, membri ai familiilor acestora, cadre didactice universitare dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi parlamentari de Arad care au ţinut să ia parte la eveniment. Alături de conducerea UAV, în frunte cu prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul Universităţii, pe scenă au stat ministrul Apărării, Mihai Fifor, senator de Arad, deputaţii PSD Adrian Todor, membru al Comisiei de Învăţământ din Camera Deputaţilor şi Florin Tripa, Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi Călin Bibarţ, viceprimarul Aradului.
Parada absolvenţilor UAV s-a desfăşurat în centrul Aradului, în faţa Palatului administrativ dar şi a Rectoratului Universităţii de stat arădene. Absolvenţii au defilat, facultate după facultate, în centrul Aradului, în sunet de fanfară militară, care a acompaniat întregul marş. Această paradă se află la prima ediție în Municipiul Arad.

Protos. Iustin Popovici

1

image

image

image

2

3

4

5

image

image

image

image

image