Cerc pastoral-misionar în Parohia Poienari

În ziua de Vineri 06.12.2019, de Sfântul Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, Preoții din cadrul Cercului Pastoral-Misionar Hălmagiu, coordonat de către Părintele Bacoș Cristian-Mihăiță, s-au întrunit în satul Măgulicea.În deschiderea acestei întâlniri preoțești, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu de către un sobor de preoți: Pr. Bacoș Cristian de la Parohia Hălmagiu, Pr. Paroh Șerban Adrian de la Parohia Poienari, Pr. Ancaș Gheorghe de la Parohia Vîrfurile, Pr. Tulcan Cătălin Claudiu Liviu de la Parohia Luncșoara, PC Pr. Buda Silviu-Ionuț de la Parohia Lazuri, Pr. Dan Dănuț de la Parohia Avram Iancu, Pr. Bulea Mihai de la Parohia Bănești, Pr. Roman Cosmin de la Parohia Țărmure, Pr. Horga Marius de la Parohia Budești, Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi, ierodiacon Veniamin de la Parohia Hălmăgel împreună cu preoții invitați special Pr. Ciocan Liviu de la Parohia Basarabasa ca fiu al satului, Pr. Pensionar Nan Viorel și Pr. Pensionar Crișan-Pantea Adam.
Răspunsurile de strană au fost oferite de cântăreții parohiei și de un grup de elevi ai Liceului Tehnologic Moga Voievod Hălmagiu din localitatea Brusturi și nu numai.
PC Pr. Pensionar Crișan-Pantea Adam a rostit un impresionant cuvânt de învățătură în care a arătat importanța Sfântului Ierarh Nicolae pentru Biserica Ortodoxă și relațiile cu autoritățile din acea vreme.
La final PC Pr. Paroh Șerban Adrian de la Parohia Poienari a mulțumit tuturor pentru prezență și reuniunea s-a încheiat prin miruirea și stopirea cu aghiazmă a tuturor celor prezenți.

Pr. Zadic Andrei de la Parohia Brusturi