Concert caritabil în cadrul programului „Hristos împărtășit copiilor” în Parohia Craiva

În seara celei de-a treia zile de Crăciun, membrii Parohiei Craiva dar și alți creștini din parohiile învecinate s-au adunat în biserica parohială unde, la inițiativa preotului paroh Răzvan Chivulescu, s-a organizat un concert caritabil pentru ajutorarea unor persoane defavorizate.
Înaintea concertului părintele paroh a ținut un cuvânt de învățătură în care a evidențiat însemnătatea Praznicului Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Pe lângă grupul de copii al parohiei, părintele paroh a invitat câteva coruri de copii și tineri din alte parohii ale Eparhiei Aradului pentru a-i susține și a fi alături de aceștia. Cei care au dat curs invitației părintelui paroh au îmbrăcat frumoasele noastre porturi populare și au încântat pe cei prezenți cu colinde tradiționale și cântece religioase. 
Au participat Grupul de copii și tineret „Sfântul Stelian” al Parohiei Prunișor, dirijat de doamna preoteasă Ramona Avram, Grupul de colindători al Parohiei Moroda, condus de părintele Sorin Streulea și Grupul psaltic „ Sfântul Ioan Damaschin”, dirijat de părintele Gabriel Streulea, precum și corul de copii al parohiei, dirijat de domnul profesor Marius Jurcă.

Pr. Răzvan Chivulescu