Concert de colinde în Parohia Sederhat

Cu Binecuvântarea lui Dumnezeu în acest sfârșit de săptămână la Parohia Sederhat a avut loc cea de-a doua ediție a concertului de colinde  „Din Suflet pentru Suflet”.

La acest eveniment au participat și corul de copii ai liceului teoretic „Gheorghe Lazăr ” din Pecica.  În deschiderea acestui concert, copiii satului Sederhat au pregătit un program de colinde tradiționale în care au lăudat Nașterea Domnului Iisus  Hristos. Alături de ceilalți colindători au reușit să aducă zâmbetul pe chipul celor prezenți. Evenimentul a avut loc în biserica din sat, unde au fost prezenți pe lângă locuitorii satului si alți credincioși din împrejurimi, precum și  primarul orașului Pecica alături de cei doi directori ai liceului. 

La sfârșitul concertului preotul paroh a mulțumit celor prezenți pentru bunăvoința de care au dat dovadă precum și celor doi profesori care au pregătit corurile de copii. Deoarece a fost un concert de colinde din sufletul celor mici pentru sufletul celor mari, fiecare colindător a primit drept răsplată mere și nuci din partea preotul paroh si o cutie cu bomboane din partea primăriei. 
Pr. Mureșan Arxinte