Întrunire a Cercului pastoral-misionar Pecica

Preoții din cadrul Cercului pastoral-misionar Pecica, coordonat de către Pr. Radu-Ioan Kosztner, s-au întrunit în data de 20 februarie, având binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la Biserica Parohiei Variașu Mare.

După un scurt cuvânt de bun venit adresat preoților participanți, din partea Părintelui Paroh Chindriș Vasile, a luat cuvântul Părintele coordonator Kosztner Radu Ioan, care a prezentat preoților prezenți tematica Sfântului Sinod pentru anul 2020 ca fiind declarat ”Anul omagial al pastorației părinților și copiilor și Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”, supunându-se atenției temele care vor fi abordate în cadrul viitoarelor întruniri ale Cercului pastoral-misionar. Tot în cadrul tematicii Sfântului Sinod a fost adus în discuție Concursul Național Catehetic ”Iubirea lui Hristos în familia mea”, ce urmează să fie implementat la nivelul parohiilor de către preoți, în colaborare cu profesorii de Religie. De asemenea, s-a enunțat ideea  de a săvârși anumite acțiuni filantropice pe perioada anului în parohii și în centre sociale sau spitale. 
La finalul întâlnirii, după ce s-a stabilit programul după care se vor desfășura întâlnirile și acțiunile filantropice ale Cercului pastoral-misionar Pecica pentru anul 2020, Părintele Paroh Chindriș Vasile a oferit o agapă frățească.