Asociația Viața Fapta Dragostei a donat produse de igienă personală deținutelor necăutate din Penitenciarul Arad

În Perioada Postului Mare,  preoții Florin Dan ARDEUAN, preot paroh al Parohiei Chesinț, împreună cu preotul Daniel UNGUR, preot paroh al Parohiei Păuliș, fondatori ai Asociației Viața Fapta Dragostei, la rugămintea preotului de poliție penitenciară Vlad ONEȚ, au venit la  Penitenciarul Arad, pentru a dărui deținutelor necăutate de către familiile lor, mai multe produse de igienă personală.

Alese mulțumiri aducem Asociației Viața Fapta Dragostei, care a împlinit această binefacere pentru cei aflați la vreme de încercare și necaz în cadrul Penitenciarului Arad, ca o împlinire a Sfintei Scripturi, care ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să nu-i uităm nici pe cei din temniță, aflați în suferință, conform Sfintei Evanghelii după Matei capitolul 25, versetul 36.

Darurile aduse pentru cei aflați în detenție, nu este singura operă social-filantropică pe care această Asociație o are la nivel local. Asociația Viața Fapta Dragostei, vine în mijlocul deținuților din Penitenciarul Arad, în urma unor evenimente susținute care au avut un scop caritabil în renovarea și dotarea cu mobilier a mai multor grădinițe și creșe din județul Arad.

Preot de poliție penitenciară , Vlad Oneț