Bucuria Învierii vestită pacienților Clinicii Laser System din Vladimirescu

Sărbătoarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos cel răstignit și înmormântat ne arată biruința iubirii Sale smerite și milostive asupra păcatului, asupra iadului și asupra morții.

De aceea, Biserica Ortodoxă cântă cu bucurie: „Hristos a înviat din morți cu moartea pe moarte călcând și celor din morminte viață dăruindu-le”. Sărbătoarea Învierii Domnului, sau Sărbătoarea Sfintelor Paști, este izvor de bucurie și pace, de lumină și speranță în lupta noastră cu greutățile vieții, de aceea trebuie să arătăm și noi în jurul nostru iubire smerită și milostivă față de toți oamenii, dar mai ales față de cei bolnavi și săraci, singuri și întristați.
Astăzi, 2 mai 2021, în ziua Praznicului Învierii Domnului nostru Iisus Hristos , pacienții și ostenitorii Clinicii de îngrijiri paleative ,, Laser System” din Vladimirescu au primit cu multă bucurie în suflet vestea Învierii Domnului, adusă de părintele Bogdan-Ioan Tod, preot slujitor la Paraclisul arhiepiscopal ,, Sfântul Apostol Andrei” din incinta Clinicii, care alături de Doamna Maricica Motoi, administratorul Clinicii au împărțit pahare cu Paști și pachete pentru fiecare pacient care se află internat în această Clinica.

Preot slujitor
Pr. Bogdan Ioan Tod