Cabinetul Medical din Săvârșin, modernizat în timp record din donații, a fost sfințit de PS Emilian Crișanul

Astăzi, 26 noiembrie, Cabinetul Medical din Săvârșin, modernizat în timp record din donații și sponsorizări, a fost sfințit de Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul.

Iar dacă ne gândim la Sfântul sărbătorit astăzi, care revarsă binecuvântare și ocrotire în mod special asupra copiilor, nu putem decât să zâmbim a bucurie în fața frumoasei „întâmplări” ca un centru în care cei în suferință își vor găsi alinarea a fost inaugurat și sfințit chiar în ziua prăznuirii Sfântului Stelian.

Proiectul modernizării Cabinetului Medical de care se vor bucura, pe lângă comunitatea din Săvârșin, și cele opt sate alăturate și Comuna Petriș a fost inițiat de Cetatea Voluntarilor căreia i-au întins mâna potrivită de ajutor mai mulți sponsori, autorități locale și oameni de bine.

„Este încă un proiect de suflet finalizat într-un timp record. Am reușit împreună să modernizăm, să decorăm și să dotăm acest cabinet medical de la țară atât de frumos, încât și cei mici să se simtă într-un tărâm de poveste! Felicitări și mulțumiri tuturor pentru implicare”, a transmis Ana Maria Popa.

Într-un timp al binelui, astăzi, toți cei prezenți la inaugurarea și sfințirea Cabinetului Medical din Săvârșin, s-au făcut martorii unui dar făcut comunității prin mâinile și inimile unite ale unor oameni de bine.

Sursa:https://www.glasulcetatii.ro/articol/3960/cabinetul-medical-din-savarsin-modernizat-in-timp-record-din-donatii-a-fost-sfintit-de-ps-emilian-crisanul