Mesaj de condoleanțe la trecerea la cele veșnice a doamnei preotese Mihaela-Valentina Gaiță

Vineri seara, 26 noiembrie 2021, tânăra preoteasă Mihaela-Valentina Gaiță, soția Părintelui Dan-Alexandru Gaiță, paroh în Rădești, Protopopiatul Sebiș, a trecut la cele veșnice, la vârsta de 22 de ani.

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții întru Împărăția Cerurilor, iar pe cei îndoliațisă îi întărească întru nădejdea Învierii celei de obște și a iubirii milostive a Domnului nostru Iisus Hristos Cel răstignit și înviat din morți.

***

Doamna preoteasă Mihaela-Valentina Gaiță s-a născut la 5 ianuarie 1999 în Câmpulung Moldovenesc, a absolvit Școala Generală din Târnova, și mai apoi cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina” de la Mănăstirea Prislop. După aceasta a urmat cursurile Școlii Postliceale Sanitare ,,Vasile Goldiș” din Arad, pentru a fi mai aproape de cei aflați în suferință.

Se căsătorește în urmă cu 2 ani și jumătate cu tânărul absolvent de teologie Dan-Alexandru Gaiță, care la 1 august 2020 este numit preot paroh la Rădești, Protopopiatul Sebiș.

Slujba Priveghiului va avea loc sâmbătă și duminică seara, 27-28 noiembrie, începând de la ora 19.00, la biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Rădești, iar luni, 29 noiembrie, Slujba Înmormântării va fi oficiată la Capela din Târnova.

Veşnica ei pomenire din neam în neam!