Cei peste 600 de copii și tineri care au participat la Concursul „Colindăm, Doamne, colind!” vor fi premiați duminică la Catedrala Veche

Cei peste 600 de copii și tineri din 31 de parohii ale Arhiepiscopiei Aradului, care au participat la Concursul „Colindăm, Doamne, colind”, vor fi premiați duminică, 16 ianuarie, la Catedrala Veche.

Astfel, imediat după Slujba Vecerniei, care va începe de la ora 17.00, în prezența Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul, tinerii Aradului vor primi răsplata colindului virtual desfășurat în perioada 22 noiembrie – 22 decembrie 2021.

Un colind care a împletit prin vocile copiilor arădenilor cea de a treia etapă a Proiectului misionar ”Slujirea Ortodoxiei în pandemie”, organizat la inițiativa Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei.

***

În Postul Nașterii Domnului, copiii și tinerii din parohiile Eparhiei s-au înregistrat interpretând diferite colinde și le-au transmis părintelui Gabriel Streulea, inspector eparhial pe probleme misionare.

Concursul s-a desfășurat în două secțiuni: Coruri de copii și tineri și Individual.

  • Corurile au cântat câte 5 colinde, dintre care una impusă: ”Când pământu s-o făcutu”
  • Cei care au participat la individual au cântat câte 3 colinde, dintre care una impusă: ”Toată obștea creștinească”

La secțiunea I, se vor acorda premiile I, II, III și mai multe premii speciale.

La secțiunea II, la care au participat 30 de copii, se vor acorda premiile I, II, III și mai multe premii speciale, pe următoarele categorii de vârstă:

  • categoria 7 – 10 ani;
  • categoria 11 – 14 ani;
  • categoria 15 – 18 ani;
  • categoria peste18 ani.

Așadar, NU UITAȚI! Premierea va avea loc duminică, 16 ianuarie 2022, după Vecernie, în Catedrala Veche a Cetății Aradului.

Sursa:https://www.glasulcetatii.ro/articol/4254/cei-peste-600-de-copii-si-tineri-care-au-participat-la-concursul-colindam-doamne-colind-vor-fi-premiati-duminica-la-catedrala-veche