„Roadele Pământului”, la Trinitas TV: Emisiune nouă despre agricultură, satul românesc și producătorii locali

Trinitas TV are în grila de programe o nouă emisiune: „Roadele pământului”. Prima ediție a fost difuzată duminică, 20 martie.

Emisiunea, de tip magazin, abordează teme despre agricultură, satul românesc și producătorii locali și este realizată de Nicoleta Mănăilă.

„Este o emisiune prin care susținem agricultura și fermierii”, a anunțat la prima ediție realizatoarea emisiunii.

Printre scopurile urmărite în acest nou proiect se numără educarea și informarea întreprinzătorilor din agricultură, promovarea consumului de alimente autohtone, oferirea de recomandări practice de la specialiști pentru micii fermieri, dar și informarea privind noile tehnologii sau programele de finanțare naționale și europene.

Emisiunea „Roadele pământului” este difuzată duminica, de la ora 13:00, și în reluare luni, de la ora 20:00. Înregistrările sunt disponibile și online, pe site-ul Trinitas TV. Magazinul cuprinde interviuri, reportaje și știri din domeniul agro.

„Vă invit să fiți partenerii mei de drum în fiecare săptămână, să culegem împreună ‹roadele pământului›”, a transmis realizatoarea Nicoleta Mănăilă care așteaptă sugestiile sau întrebările telespectatorilor pe adresa roadelepamantului@trinitastv.ro.

Ediția următoare va fi dedicată surselor de energie. În emisiunea din 3 aprilie va fi invitat George Niculescu, Secretar de stat la Ministerul Energiei, care va vorbi, printre altele, și despre Programul „Casa Verde Fotovoltaice”. În finalul emisiunii vor fi oferite informații despre orhidee, una dintre cele mai populare flori de apartament.

Dacă ești interesat de natură și ecologie poți urmări mai multe articole de acest tip în secțiunea Mediu.

Foto credit: Facebook / Sorin Onişor

https://basilica.ro/roadele-pamantului-la-trinitas-tv-emisiune-noua-despre-agricultura-satul-romanesc-si-producatorii-locali/