Comunicat: Patriarhia Română este partener în Campania națională de prevenire a traficului de persoane

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane desfășoară, în parteneriat cu Patriarhia Română, Campania națională de prevenire a traficului de persoane „Uniți, oferim libertate! Exploatarea asuprește suflete și distruge destine”. Campania constă din acțiuni de educare și informare cu privire la fenomen și la evitarea situațiilor de risc.

Comunicat integral:


Campania națională de prevenire a traficului de persoane „Uniți, oferim libertate! Exploatarea asuprește suflete și distruge destine”

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și Biserica Ortodoxă Română implementează în prezent campania națională „Uniți, oferim libertate! Exploatarea asuprește suflete și distruge destine” .

Mesajul principal al campaniei constă într-o atenționare cu privire la fenomenul traficului de persoane, adresată atât enoriașilor din parohiile Bisericii Ortodoxe Române, cât și publicului larg. De asemenea, campania își propune să transmită un puternic îndemn la acțiune și implicare civică.

Campania vizează  prevenirea traficului de persoane în principalele sale forme de manifestare prin creșterea gradului de conștientizare și îmbunătățirea nivelului de informare a populației cu privire la acest fenomen, abordând ambele dimensiuni ale traficului, respectiv oferta și cererea care facilitează  exploatarea și traficul de persoane.

Informaţii de background:

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane evaluează şi monitorizează, la nivel naţional, activitatea desfăşurată în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, îndeplinind rolul de raportor naţional.

Informaţii suplimentare:

Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane
Website: anitp.mai.gov.ro
Youtube: ANITP Romania
Facebook: Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane
Telefon: 021-303 70 80 / int 15470,
Fax: 021-319 01 83,
E-mail: presa.anitp@mai.gov.ro

Biserica Ortodoxă Română
Comunicaţii şi relaţii publice:
Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 25
RO – 040163, Bucureşti IV
(tel) +40-21.335.06.56,
presa@patriarhia.ro


Vezi și:

Foto credit: Facebook / IOM România

https://basilica.ro/comunicat-patriarhia-romana-este-partener-in-campania-nationala-de-prevenire-a-traficului-de-persoane/