CERC PASTORAL MISIONAR PAROHIA COMLĂUȘ

Marți, 11 octombrie 2022, Parohia Comlăuș, din Protopopiatul Arad, a găzduit întrunirea preoţilor din cadrul Cercului pastoral-misionar Zărand, coordonați, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului, de către Preacucernicul Părinte Nicolae Rădulescu, preot paroh la Parohia Sântana I.                                                                                

Întrunirea a început la ora 16, în biserica parohială, unde, preotul slujitor Lucian Ștefănuț de la Parohia Comlăuș, a susținut referatul ,,Rugăciunea individuală sau personală, smerită şi discretă („în ascuns”)”, în care a vorbit despre noțiunea de rugăciune, formele de exprimare a rugăciunii, despre rugăciune în Sfânta Scriptură, despre așa zisa normă de rugăciuni, despre foloasele rugăciunii, iar preoţii prezenţi și-au adus aportul pe marginea referatului prezentat de către părintele Lucian Ștefănuț.

La finalul discuţiilor, preotul paroh, Ioan Vand, a mulţumit preoţilor care au participat la acest moment important din viaţa comunităţii pe care o păstoreşte. Seara s-a încheiat cu o agapă frăţească.

Preot Adrian Crainic