ASCOR Arad și-a ales noua conducere

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, joi, 24 noiembrie 2022, tinerii din Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR), filiala Arad, s-au întâlnit în cadrul Adunării Generale din acest an. La această întâlnire au fost prezenți Preacuviosul Părinte Protos. Dr. Iustin Popovici, consilier cultural al Arhiepiscopiei Aradului şi Preacucernicul Părinte Dr. Lucian Farcaşiu, îndrumător al asociației.

După rostirea rugăciunii, fostul președinte Marius Gheorghe Danciu a adresat un cuvânt de bun-venit noilor membri, mulțumind tuturor pentru prezență. În conformitate cu ordinea de zi, au fost abordate subiectele propuse. Întâi s-a discutat despre alegere noului președinte și a noului Consiliu Director. Voluntarii din Adunarea Generală au ales ca, în următorii ani, ASCOR Arad să fie reprezentată și condusă, în calitate de președinte, de către Alexandru-Laurențiu Blaj, student în anul II la Facultatea de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad.

În continuare, Părintele Iustin Popovici i-a mulțumit fostului președinte ASCOR Arad pentru toate activitățile desfășurate în cadrul Asociației și pentru buna și strânsa colaborare cu Centrul Eparhial din Arad, după care l-a felicitat pe noul președinte, dorindu-i mult succes și încredințându-l de tot sprijinul și buna colaborare din partea Sectorului Cultural al Centrului Eparhial. A urmat mesajul Părintelui Lucian Farcașiu, care a exprimat un îndemn tinerilor pentru a continua și fructifica numărul activităților, asigurându-l pe noul președinte de tot sprijinul și susținerea din partea Preacucerniciei Sale.

S-au mai făcut diferite propuneri de activități, urmând a fi concretizate în perioada următoare.

Andrei-Sebastian Popa

vicepreședinte ASCOR Arad