Atelier de creație de Crăciun și momente artistice în Parohia Craiva

Continuând tradiția și în acest an elevii Școlii Gimnaziale Craiva s-au pregătit, sub îndrumarea cadrelor didactice, pentru vestirea Nașterii Domnului Iisus Hristos. Pe tot parcursul anului, în cadrul proiectului „Hristos Împărtășit copiilor” care se derulează în parohia Craiva, copiii și tinerii iau parte la diferite activități în cadrul Bisericii și la ore de cateheză.

Vineri, 16.12.2022, a avut loc un concert de colinde, și o scenetă realizată de către elevii Școlii Gimnaziale Craiva, conduși de domnul profesor Marius Jurcă în colaborare cu celelalte cadre didactice pentru ca mai apoi să aibă loc o expoziție cu vânzare a obiectelor realizate de copii în cadrul atelierului de creație. Sumele obținute fiind folosite în scopuri caritabile.

În duminica dinaintea Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos copii și tinerii Parohiei Craiva însoțiți de domnul profesor au dat curs, la momentul cuvenit, unui moment artistic care a inclus o scenetă și un câteva colinde. Copiii și tinerii participanți s-au împărtășit iar la final  au primit un mic dar din partea parohiei.

Pr. Răzvan Chivulescu