Școala Altfel în Parohia Groșii Noi

Primăvara a sosit iar copiii de la poalele Munților Zărandului au avut surpriza ca în dimineața zilei de 17 martie 2023 la invitația doamnei învățătoare Ersilia Bălăţoiu, să fie vizitați de către preotul din parohie Florin Florea.

Copiii au început orele de această dată cu Rugăciunea, apoi Taina Spovedaniei.

Cele două ore petrecute împreună au fost o mare bucurie pentru copilași, urmând apoi după Taina Spovedaniei, o lecție frumoasă, Pilda fiului risipitor, iar în cele din urmă, un concurs pe echipe, unde echipa cea mai bună a câștigat cu maximul de puncta.

Astăzi am învățat cât de milostivă este iubirea lui Dumnezeu Care iartă păcatele oamenilor și cât de înălțătoare este bucuria sfântă pe care o dăruiește Dumnezeu oamenilor smeriți încă din lumea aceasta. Pilda Fiului risipitor ne îndeamnă să ne pocăim mai mult pentru păcatele noastre și să ne împărtășim mai des cu Sfânta Euharistie, pentru a ne bucura de primirea iertării, de înnoirea vieții și de lucrarea harului lui Hristos Cel răstignit și înviat în noi, spre slava Preasfintei Treimi și spre a noastră mântuire!

Pr.  Florin Florea