Campionatul de Fotbal „Cupa Arhiepiscopiei Aradului” – a treia zi

Miercuri, 24 mai 2023, a avut loc a treia zi de desfășurare a Campionatului de Fotbal „Cupa Arhiepiscopiei Aradului” organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscop al Aradului, și prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul, Episcop-Vicar al Arhiepiscopiei Aradului.

S-au disputat meciuri de fotbal între echipele din Grupa E de la Categoria 15-18 ani. Arbitrajul a fost asigurat de un arbitru profesionist, delegat de Asociația Județeană de Fotbal Arad. Meciurile s-au jucat pe terenul de fotbal al bazei Sportive „Șega” deținut de Municipiul Arad.

Rezultatele au fost următoarele:

Grupa E – 15-18 ani – Meciuri

Parohia Curtici – Parohia Arad-Centru   8-0

Parohia Prunișor – Parohia Curtici   0-2

Parohia Arad-Centru – Parohia Prunișor   5-0

Grupa E – 15-18 ani – Clasament

  1. Parohia Curtici – 6 puncte; golaveraj 10-0
  2. Parohia Arad-Centru – 3 puncte; golaveraj 5-8
  3. Parohia Prunișor – 0 puncte; golaveraj 0-7

La această categorie s-au calificat echipele care au ocupat primele două locuri din grupă și se mai poate califica și echipa de pe locul al treilea, dacă va avea un punctaj și golaveraj bun (cele mai bune patru echipe ocupante ale locului III se califică în Optimi).

Felicitări tuturor copiilor, tinerilor, coordonatorilor și preoților implicați în frumoasa desfășurare a celei de a treia zi din „Cupa Arhiepiscopiei Aradului”!

Pr. Gabriel Streulea