Arhiepiscopul Aradului a participat la ședința consiliului profesoral al Facultății de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea”

În ziua de 13 iulie 2023 a avut loc ședința consiliului profesoral al Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Înaltpreasfințitul Părinte dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului a dat curs invitației părintelui decan, pr. prof. dr. Cristinel Ioja, prezidând acest for de conducere.

În deschidere, părintele decan a mulțumit chiriarhului pentru prezență, pentru permanenta ocrotire și susținere a demersului academic, fiind amintită aici implicarea directă a părintelui Arhiepiscop pentru renovarea recentă a clădirii facultății, creându-se astfel un spațiu elegant, propice pentru susținerea cursurilor, a seminariilor și a practicii de specialitate.

Înaltpreasfinția Sa a mulțumit părintelui decan pentru consultările frecvente avute în decursul anului, reușindu-se astfel rezolvarea problemelor curente. De asemenea, au fost felicitați părinții profesorii pentru efortul depus în anul universitar ce se încheie.

Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat următoarele puncte de analiză: informare din partea decanului; o evaluare asupra activității didactice, duhovnicești și cercetare din cadrul facultății; procesul de admitere la programele de studii și sesiunea de restanțe; discutarea și aprobarea dosarelor pentru cadrele didactice asociate.

Pr. Filip Albu