Cerc misionar în Parohia Conop

În Duminica a XXII după Rusalii, intitulată și Duminica bogatului nemilostiv și a săracului Lazăr, a avut loc întrunirea cercului pastoral-misionar Bârzava în Parohia Ortodoxă Conop din Protopopiatul Ortodox Lipova coordonați fiind de către Părinte le Cosmin-Mihai IORDĂCHESCU, preot la Parohia Nicolae Bălcescu.
Membrii cercului pastoral-misionar s-au întrunit în după-masa zilei de la orele 16ºº în biserica parohială, pentru a săvârși Taina Sfântului Maslu.
Din sobor au făcut parte preoții Vasile-Florin MATEI- de la Parohia Bata; Cosmin-Călin CORÂCI- de la Parohia Odvoș; Florin FLOREA- de la Parohia Groșii Noi; Dan LULAȘ- de la Parohia Căpruța;  Cosmin-Mihai IORDĂCHESCU- de la Parohia Nicolae Bălcescu; Florin BEJ- de la Parohia Crocna, Protopopiatul Sebiș și Viorel IUTE preot paroh al Parohiei Conop.
La finalul slujbei Tainei Sfântului Maslui Părintele Dan LULAȘ- de la parohia Căpruța, a rostit un frumos cuvânt de învățătură cu titlul Tinerii și tinerețea în Sfânta Scriptură și la Sfinții Părinți, această expunere prezentată aflându-se sub egida proclamării Anului omagial al pastorației părinților și copiilor și Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români. 
La final au fost aduse mulțumiri lui Dumnezeu pentru harul revărsat asupra celor prezenți, preoților pentru bucuria înpreunei slujiri și pentru bucuria duhovnicească adusă în parohie, precum și credincioșilor prezenți pentru atașamentul arătat față de Biserică și de Sfintele Slujbe.
Preot Viorel Iute