Premierea elevilor participanţi la Olimpiada de religie din parohia Micălaca Veche

Strădania şi osteneala elevilor de la Şcoala Generală nr. 22 Caius Iacob din Arad care au participat în acest an şcolar la Olimpiada de religie a fost apreciată în Duminica Tuturor Sfinţilor printr-o festivitate de premiere organizată de parohia Arad Micălaca Veche în paraclisul cu hramul Naşterea Domnului, la demisolul bisericii în construcţie. 11 elevi din parohie au primit diplome din partea Arhiepiscopiei Aradului şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean, precum şi cărţi de rugăciune şi cu conţinut religios.Prezenţa elevilor la Sfinta Liturghie a fost una activă prin rostirea Crezului împreună cu toţi credincioşii din biserică.

La momentul de bucurie din viaţa elevilor au fost prezenţi Domnul Iustin Barna, directorul şcolii, Doamna Beatrice Mandă, profesor de religie, foşti învăţători ai elevilor.

Dintre participanţi s-au evidenţiat Drebitca Mădălina, care a obţinut locul I cu nota 10 la faza judeţeană, precum şi Danchici Carina şi Nunciu Melisa care au obţinut locul III la aceeaşi fază. Evenimentul de astăzi se înscrie în şirul momentelor de evidenţiere a importanţei orei de religie în şcoală, precum şi de preţuire a elevilor şi profesorilor, a conducerii şcolii, pentru sârguinţa depusă, într-o unitate de simţire şi făptuire a Bisericii şi Şcolii.

Mulţumim bunului Dumnezeu pentru darul minţii curate şi înţelepciunea cu care i-a înzestrat pe elevi şi profesorii lor, rugând pronia divină să le călăuzească paşii şi pe viitor spre tot lucrul bun şi bineplăcut Lui.