Comemorarea eroilor Revoluţiei din 1989 la Arad

În perioada 21 – 23 decembrie are loc și în orașul Arad comemorarea eroilor revoluției din 1989 . La aceste evenimente  participă și Înaltpreasfințitul Arhiepiscop  dr. Timotei Seviciu alături de celelalte oficialități ale urbei noastre.

În dimineața zilei de 21 decembrie s-a purces la urmarea traseului pe care l-au parcurs revoluționarii începând cu Orologeria, continuând cu Strungul, făcându-se apoi un popas la Biserica Martirilor din Piața UTA . În jurul orei 9:30 s-a ajuns la Crucea Eroilor Revoluției din fața Palatului Administrativ, la ora 11:00 poposindu-se la Monumentul Ostașilor Eroi ai Revoluției din fața UM 01249 Arad . În jurul orei 17:00 s-a desfășurat o comemorare la Monumentul Eroilor din Piața Revoluției.

Ziua de duminică, 22 decembrie a debutat cu parastasul de comemorare a eroilor revoluției desfășurat la Catedrala Sfânta Treime din Arad. În jurul orei 13:00 s-a desfășurat un ceremonial la Monumentul Eroilor din Piața Revoluției, iar la ora 14:00 a avut loc comemorarea eroilor la Monumentul din fața Inspectoratului Județean de Poliție Arad. La ora 15:00 s-a desfășurat un ceremonial de comemorare la Monumentul Eroilor din zona Făt Frumos.

Luni 23 decembrie a avut loc comemorarea lui Toth Sandor .

La toate aceste activități Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Dr. Timotei  Seviciu a participat oficiind slujbe de pomenire și rostind cuvinte aferente momentului, evocând jertfele depuse pentru mai binele poporului român.