Judecata, piesă de teatru religioasă jucată în duminica Floriilor de elevii Şcolii Gimnaziale Grăniceri

În Duminica Floriilor la Căminul cultural din Grănieri s-a jucat pentru întâia oară piesa de teatru ,,Judecata”. Acest eveniment a avut loc în colaborare cu Biserica Ortodoxă din Grăniceri şi cu susţinerea Primăriei din localitate.

Elevii Şcolii Gimnaziale Grăniceri au interpretat într-un mod exemplar personajele care au luat parte la judecata Domnului nostru Iisus Hristos. Piesa a fost scrisă de profesorul de religie ortodoxă Paul Krizner fiind alăctuită pe patru acte.

La acest eveniment au luat cuvântul şi domnul primar Claudiu Bătrânuţ care a mulţumit ptofesorilor şi elevilor pentru această iniţiativă urându-le tuturor care poartă numele acestei zile deosebite la mulţi şi fericiţi ani, apoi doamna director Alina Rodica Bonca a adresat un mesaj de salut atât publicului cât şi elevilor subliniind faptul că acest spectacol pascal ,,este o premieră în comuna noastră şi totul se datorează colegului nostru domnului profesor de religie”.

 

După jucarea piesei s-a continuat cu prestaţia corului Şcolii Gimnaziale Grăniceri care au interpretat piese pascale întroducându-i pe toţi în atmosfera Săptâmânii celei Mari. La sfârşit acelaşi cor le-a cântat La mulţi ani tuturor celor ce şi-au petrecut dupămasa de Florii în acest cadru duhovnicesc plin de pace şi bucurie duhovnicească.

Ultima actualizare (Miercuri, 16 Aprilie 2014 20:43)