Bucuria Naşterii Domnului împărtăşită de cei mici

Praznicul Nașterii Domnului aduce bucurie în sufletele oamenilor prin vestea cea bună a venirii în lume a Pruncului Iisus Hristos. Aceeași bucurie au simțit-o şi împărtășit-o toți cei prezenți miercuri, 17 decembrie 2014, în Biserica Ortodoxă din comuna Fântânele, prin prezentarea unei scenete de Crăciun, de către copiii Școlii Gimnaziale și Grădiniței din Fântânele, pregătiți de cadrele didactice care activează la această școală şi în special, de profesorul de religie, Ştefan-Adelin Rusu. La această serbare au fost prezenți preotul paroh, câțiva membri ai Cercului Pedagogic ai Consilierilor Educativi, cadrele didactice, părinţi şi credincioşi din parohie care și-au delectat auzul ascultând câteva colinde tradiționale, interpretate într-un mod deosebit de plăcut și înălțător.

Copiii din această parohie au înălțat inimile și sufletele celor prezenţi, prin cugetul și gândul curat, prin bucuria Nașterii Domnului pătrunsă în inimile tuturora din glasul lor cel lin și blând.

După terminarea acestui moment artistic, fiecare dintre copiii participanți au primit câte un dar pentru osteneala depusă, pentru că numai dăruind vom dobândi.

Protos. Iustin Popovici


1
2 4 3