130 de ani de învăţământ economic în Arad

Vineri, 8 mai 2015, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, participă la aniversarea de 130 de ani de învăţământ economic la Arad. Cu acest prilej Înaltpreasfinţia Sa rosteşte un cuvânt de binecuvântare şi mulţumire adusă lui Dumnezeu, arătând cu acest prilej importanţa şcolilor cu profil şi a şcolilor din latura economică, în cetatea Aradului.

Cu această ocazie, la Colegiul economic arădean au avut loc mai multe evenimente. Printre acestea: o sesiune de referate şi comunicări; participarea la Deschiderea oficială a Târgului regional al  Firmelor de exercițiu „Exersăm acum, profesăm în viitor” și al Târgului inter-regional din cadrul  POSDRU/175/2.1/S150380, competiţii sportive,  dar şi un moment festiv dedicat evenimentului.

Instituţiile partenere ale evenimentelor au fost: Consiliul Local al Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură,  Inspectoratul Școlar Județean Arad, Primăria Municipiului Arad, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Directoarea Colegiului Economic, doamna Monica Băltărețu, i-a înmânat Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei, în semn de apreciere și mulțumire pentru toată colaborarea arătată, o plachetă aniversară.

Protos. Iustin Popovici

20150508_101753 20150508_101956 DSC_0008 (Copy)