Invitație la un ceai „Bun de suflet”

Cu prilejul Zilei dedicate Persoanelor Vârstnice la nivel mondial, Asociația Filantropia Arad în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, propune implementarea unor activități dedicate persoanelor vârstnice de pe cuprinsul întregii Arhiepiscopii, prin parohiile arădene.

Vârstnicii din toate parohiile arădene sunt invitați la un ceai „Bun de suflet” în perioada 1-4 octombrie 2015 într-o locație și la o anumită oră desemnate de fiecare preot paroh, după posibilități.

Invitația la ceai este un bun prilej de a petrece împreună timp de câteva ore după programul liturgic și de a-i provoca pe vârstnici să își depene amintirile din tinerețe, să povestească despre obiceiurile și tradițiile locale – unele pierdute, să cânte împreună pricesne, cântece patriotice și de a socializa. În acest cadru, se vor putea identifica anumite greutăți întâmpinate de vârstnici iar preotul paroh va încerca să găsească o modalitate de rezolvare, în măsura posibilităților.

În această activitate, preotul paroh va fi susținut de membrii Comitetului Parohial în baza unor acțiuni de voluntariat ale acestora.

Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Aradului

Afis ceai 15