Campania „Alege Viaţa” în Parohia Mâsca

În Parohia Ortodoxă Română Mâsca din Protopopiatul Lipova al Arhiepiscopiei Aradului, prin arhiereasca binecuvântare a Înaltpreasfinţitului Timotei al Aradului a avut loc o acţiune provita, binevenită în Postul Naşterii Domnului. Este vorba de o conferinţă, sau mai bine – zis, o prezentare de materiale informative legate de campania „Alege Viaţa”: contracepţie, avort, natalitate, etc. Aceasta este ca o prelungire a campaniei „Antidrog, Provita”, dezvoltată de Arhiepiscopia Aradului, prin Sectorul Social.
Prezentarea a fost susţinută de doamna Anamaria Jitea de la Asociaţia „Provita” din Arad, în data de 29 noiembrie 2015, ora 16, în cadrul Căminului Cultural din Mâsca, pus la dispoziţie prin bunăvoinţa Primăriei din Şiria, reprezentată de d-l primar Valentin Bot, prezent la această manifestare.
Credincioşii s-au bucurat de toate informaţiile primite, iar cei tineri au dezbătut problemele ridicate, luând atitudine împotriva avortului şi contracepţiei. Nădăjduim într-o bună colaborare şi în proiectele viitoare, care în cele din urmă îşi vor arăta roadele.

Pr. Radeş Mihai

image image