Dar din iubire la Oncologie și Dermatologie

Miercuri 15 septembrie 2015 a avut loc la Spitalul Oncologic din Arad o acțiune filantropică pentru toți pacienții internați. Programul „Dar din iubire”, desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiescopul Aradului, a fost implementat și anul acesta de către Sectorul Social Filantropic și Misionar al eparhiei. „Au fost oferite celor 50 de pacienți internați peste 100 de kilograme de fructe, în special rodii, spre ajutor trupesc în lupta cu boala grea care îi încearcă. Deasemenea darurile oferite au fost împletite cu rugăciunea făcută în fiecare salon de părintele Rovin Petruşe – preotul misionar de aici și urările de a avea parte de Sfinte Sărbători cu bucurie și sănătate alături de cei dragi” – a declarat părintele consilier social Gabriel Cosmin Mariș.
Darurile au fost aduse de la bunii credincioși ai Parohiei Ortodoxe Țela, Protopopiatul Lipova prin grija părintelui paroh Gheorghe Aurel Blidariu.
De bucuria darurilor, de binecuvântarea rugăciunilor și de urări au avut parte și bolnavii internați în Secția de Dermatologie a Spitalului Clinic de Urgență Arad.

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului

image

image