Românii din Viena au dăruit cadouri copiilor din Arad

Biserica Sfântul Antonie din Viena desfăşoară o bogată activitate cultural-misionară și social-caritabilă în această perioadă a postului Nașterii Domnului. Comunitatea românească din cadrul parohiei s-a implicat, sub coordonarea Părintelui Paroh Ioan Moga, în proiectul shoebox, de strângere de cadouri de Crăciun pentru copiii nevoiaşi din Județul Arad. Proiectul shoebox, ce devine treptat internațional, este o atitudine voluntarială prin care se dorește să se aducă un zâmbet pe chipurile acelor copii care nu au totdeauna posibilitatea să se bucure de Crăciun, așa cum o fac copiii în genere.

Beneficiarii acestor daruri din inimă au fost copiii din municipiile Arad și Chișinău de Criș. Darurile au fost împărțite în perioada 09-12 decembrie 2015, după cum ne-a precizat Arhim. Teofan Mada, Vicar-eparhial şi coordonator de proiect.

În numele familiilor care s-au bucurat de aceste daruri doresc să felicit organizatorii proiectului shoebox în Austria (D-na Mădălina Cibu), mulțumind, totodată, Preacucernicului Părinte Ioan Moga pentru că, împreună cu credincioșii parohiei Sf. Antonie cel Mare din Viena, au adus bucurie copiilor de acasă, de sărbătoarea bucuriei, Nașterea Pruncului Iisus.

image

image