Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, 420 de copii defavorizaţi din judeţul Arad au primit, în perioada 6-12 decembrie 2015, cadouri de Crăciun din partea Arhiepiscopiei Aradului.
De aceste cadouri s-au bucurat copii de la centrele sociale, grădinițele, școlile gimnaziale, liceele și parohiile din cuprinsul Arhiepiscopiei.
„Printre beneficiari s-au numărat și copii de etnie maghiară, din diferite comunități catolice și reformate din Județul Arad, astfel încât filantropia, în această perioadă a cadourilor, a dobândit o dimensiune ecumenică. Toate aceste cadouri sunt rezultatul comuniuni, solidarității și voluntariatului în municipiul Arad, la care o participat și instituții de drept privat și fundații arădene. Un aport deosebit l-au avut și donațiile Parohiei «Sf. Antonie din Viena». Copiii s-au bucurat de articolele noi de îmbrăcăminte și încălțăminte primite, de obiectele noi de uz personal, de articolele noi de sport și cele de natură școlară”, a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect.

image

image