Program artistic-religios la Grădinița „Palatul Fermecat” din Arad

La Grădinița P.P. „Palatul Fermecat” din Arad a avut loc joi, 07 aprilie 2016, un program artistic-religios. Preşcolarii din cadrul instituţiei de învăţământ au pus în scenă, cu sprijinul personalului abilitat, piesa de teatru Îngeraşii. Evenimentul s-a desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

„Cei mai mari preşcolari i-au încântat pe cei mai mici, precum şi pe invitaţii lor, cu un program artistic. Prezentarea scenetei «Îngerașii», sub coordonarea doamnei Sida-Florica Maxa, a adus multă bucurie în sufletele copiilor care au fost atenți la versurile micilor interpreți, în timp ce coregrafia și coloana sonoră au captat atenția tuturor celor prezenți. Iar feedback-ul s-a văzut în dialogul ulterior cu cei mici despre semnificația și învățătura scenetei . La programul artistic-religios au participat educatoarele din unitate, dar şi doamna director Florea Margareta care se implică în multe activități educativ-creștine în viața unității de învățământ”, a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect.

De asemenea, unității preșcolare i-au fost dăruite, ca material didactic religios, 430 de exemplare din cartea „Săptămâna Patimilor, Carte de colorat”. Lucrarea a fost tipărită cu sprijinul Consiliului Județean Arad și a Centrului Cultural Județean Arad.

sursa:basilica.ro

DSCN1164-1

DSCN1211-1