CERC PASTORAL-MISIONAR ÎN PAROHIA CĂRAND

Duminică, 16 octombrie, a avut loc în Parohia Cărand, Protopopiatul Sebiș, întrunirea Cercului Pastoral-Misionar Buteni.

De la orele 16:00, în biserica „Înălțarea Domnului”, cei 9 preoți slujitori prezenți, în frunte cu Părintele Protopop Alexandru Botea și cu Părintele Marian Ciucur, coordonatorul cercului,  au săvârșit Taina Sfântului Maslu, în prezența a numeroși credincioși. De asemenea, au fost prezente autorități județene și de stat.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de Părintele Gheorghe Cristian Pop de la Parohia Revetiș. Acesta a vorbit despre viața Cuvioasei Parascheva, prăznuită cu două zile în urmă, ca model pentru viața creștinilor în drumul pocăinței și al lepădării de sine. Totodată, Părintele a arătat că există și în zilele noastre exemple care, asemenea Cuvioasei, nesocotesc deșertăciunea acestei lumi, le leapădă pe toate și caută unirea cu Hristos.

În încheiere, Părintele paroh Doru Dragoș a mulțumit preoților împreună slujitori, credincioșilor prezenți și tuturor celor ce au ajutat la pregătirea evenimentului, după care a avut loc o agapă frățească.

Preot Pavel  Daniel

img_20161016_164330