PROIECTUL SOCIAL-FILANTROPIC ,,BUCURIA DE A DĂRUI” ÎN PAROHIA ARAD-ŞEGA 1

În perioada Postului Naşterii Domnului, Asociaţia ,,Buna Vestire” din cadrul parohiei Arad-Şega 1, a derulat proiectul ,,Bucuria de a dărui”. Alături de membrii Asociaţiei au participat şi copii din ciclul gimnazial de la Colegiul Tehnic şi de Protecţia Mediului, împreună cu profesorul de religie Mircea Marţi.
În cadrul proiectului au avut loc întâlniri cu persoanele vârstnice din cadrul Căminului de asistenţă socială Arad şi copiii de la centrul de primire minori, ambele din cadrul DGASPC Arad, unde s-au împărţit daruri şi s-a colindat. De asemenea, Duminică, 18 decembrie, membrii corului ,,Sf.M.Muc.Gheorghe” al parohiei, alături de membrii Asociaţiei, au colindat bolnavii internaţi la Spitalul Municipal şi la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad, iar Marţi, 20 decembrie au fost vizitate 50 de familii din cadrul parohiei cărora le-au fost oferite pachete cu alimente pentru masa de Crăciun.
Bucuria a fost deplină, simţind împlinirea gândului de a mângâia cât de puţin pe cei întristaţi, singuri şi năpstuiţi. Pr. Aurel Bonchiş

image

image