Serbare dedicată Crăciunului la Sediul Nevăzătorilor din Arad

Marți 20 decembrie 2016 la sediul Asociației Nevăzătorilor din Arad, a avut loc serbarea dedicată praznicului Nașterii Domnului. Cu acest prilej, Corul Nevăzătorilor împreună cu un grup de elevi ai Seminarului Teologic Ortodox din Arad, au susținut un concert de colinde tradiționale și poezii specifice sărbătorii.
Corul Nevăzătorilor a fost înființat de părintele Gabriel Mariș consilier social al Arhiepiscopiei Aradului în urmă cu trei ani, fiind pregătit și condus anul acesta, de elevii seminarului. Colindele au umplut de bucurie duhovnicească pe toți cei prezenți.
La finalul concertului, părintele consilier a transmis membrilor asociației, doririle de bine și sănătate, împliniri și bucurii duhovnicești și arhiereasca binecuvântare a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscopul Aradului, asigurându-i totodată de permanenta purtare de grijă a blândului ierarh.
La finalul serbării, Dl. Florin Atimuț – președintele asociației, a adus un cuvânt de mulțumire Întâistătătorului Eparhiei arădene pentru ajutorul oferit de fiecare dată la toate acțivitățile religioase ale asociației prin Sectorul Social. A mulțumit deasemenea și enoriașilor Parohiei Țela prin părintele paroh Aurel Blidar, pentru cele 70 de pachete de Crăciun oferite membrilor asociației, dar și altor sponsori care susțin activitățile asociației în cursul anului.

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului

image

image