Rugăciune și colind în Parohia Moțiori, Protopopiatul Ineu

În duminica a 31-a după Rusalii, Biserica cu Hramul „Înălțarea Sfintei Cruci” a Parohiei Moțiori, Protopopiatul Ineu, păstorită din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului de către Părintele Ciprian – Petru Sălăvăstru, a prilejuit o întâlnire duhovnicească în rugăciune și colind.
​La acest eveniment de suflet a fost prezent și Părintele Adrian Zaha, Parohia Ineu Centru, Protopopul Ineului, care înconjurat de un sobor de preoți din care au făcut parte Părintele Lector Dr. Ștefan Negreanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea” Arad, Pr. Petru Ardelean, Parohia Chișlaca, Pr. Marius Leucuța, Parohia Agrișul Mare, Pr. Radu Constantinescu, de la Capela Spitalului Ineu, Pr. Darius Pasc, Parohia Bonțești și Pr. Andrei Slăv, Parohia Berechiu au săvârșit Taina Sfântului Maslu.
​Un frumos cuvânt duhovnicesc a fost rostit de către Părintele Ștefan Negreanu, în care acesta a pus la inimile celor prezenți importanța Cuvântului și a cuvintelor pe cere le rostim noi sau le gândim. De asemenea a precizat rolul semnificativ al dreptei credințe primită prin botez, a împărtășirii cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos, dar și al împlinirii poruncilor lui Hristos pentru mântuirea noastră.
​Un al moment emoționant al serii a fost dăruit de Corul de tineret al Parohiei, condus de Părintele Paroh, care au interpretat un variat repertoriu de colinde, spre lauda lui Dumnezeu și bucuria sufetească a celor prezenți.
Părintele paroh, a adus mulțumire Bunului Dumnezeu, care ne-a binecuvântat cu această seară minunată, părintelui profesor pentru ziditorul cuvânt, părintelui protopop și preoților împreună slujitori pentru dragostea cu care au răspuns invitației, colindătorilor pentru asemănarea cu îngerii care fac vestită Nașterea lui Hristos, oficialităților locale, precum și tuturor credincioșilor participanți la această manifestare duhovnicească.

Pr. Ciprian Petru Sălăvăstru

image

image