Duminica Izgonirii lui Adam din Rai, în Parohia Sânleani

În Duminica Izgonirii lui Adam din Rai, preotul și credincioșii din Parohia Sânleani, Com. Livada, Protopopiatul Arad, au trăit clipe de aleasă bucurie duhovnicească. În mijlocul acestora s-a aflat Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului. Ierarhul a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în biserica parohială cu hramul ,,Pogorârea Sfâântului Duh”, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, în prezența oficialităților locale în frunte cu domnul Iosif Bimbo, primarul localității Livada și a numeroșilor credincioși. Din sobor au făcut parte: Pr. Teodor Pavel de la Catedrala Veche din Arad, Pr. Teodor Faur de la Parohia Aradul Nou, Pr. paroh Florea Gomboș, Arhid. Mircea Proteasa și Arhid. Gheorghe Lehaci.

În omilia sa, Preasfințitul Părinte Emilian a spus că ,,împăcarea cu oamenii și Dumnezeu, postul trupesc și sufletesc și bunătatea inimii să ne fie lucrări puse în practică pentru întâmpinarea Învierii Domnului”.

La momentul rânduit, Preasfinția Sa a împărtășit cu Sfintele Taine credincioșii, tineri și vârstnici, care s-au pregătit pentru aceasta.

Părintele paroh Florea Gomboș a mulțumit Preasfințitului Părinte Emilian pentru slujire și alesul cuvânt de zidire sufletească, precum  și pentru binecuvântarea oferită credincioșilor parohiei la începutul Postului cel Mare.

Protos. Iustin Popovici

1

2

3

4

5

6

7

8

9