Cerc pastoral-misionar în Parohia Corbești

Parohia Corbesti, din protopopiatul Lipova, a găzduit în duminica a patra din Postul Mare, în data de 18.03.2018, întrunirea preoţilor din Cercul pastoral-misionar Savirsin, coordonați, din încredințarea Înalt Preasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei al Aradului, de către Preacucernicul Părinte Calin Madaluta, parohia Savirsin.

Dupa Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie s-a oficiat Taina Sfantului Maslu, în Biserica parohială cu hramul ,,Nasterea Maicii Domnului”. Din sobor au facut parte: Pr.Balanescu Ionel-Parohia Ilteu, Pr.Suba Laurentiu-Parohia Caprioara, Pr.Neicu Alexandru-Parohia Lupesti, Pr.Mot Raul-Parohia Baia, Pr.Dimitriu Stefan-Parohia Petris, Pr.Cravet Catalin- Parohia Rosia Noua, Pr.Blaga Casian-Parohia Julita, Pr.Trif Fabius-Iosif-preot paroh.

Cuvântul de învăţătură la Taina Sfântului Maslu a fost rostit de părintele Balanescu Ionel de la parohia Ilteu, care, pornind de la textul pericopei evanghelice a zilei, legat de Duminica a 4 din Post, a  Sfantului Ioan Scararul a vorbit despre minunea vindecării copilului bolnav.

La final, Preotul Paroh a multumit lui Dumnezeu pentru darurile revarsate peste comunitatea pe care o pastoreste, preotilor si credinciosilor prezenti.

Ziua s-a incheiat cu o agapa frateasca,

Pr. Trif Fabius-Iosif

29134866_1803715083264499_470121475_n