„Fii bun de Sfintele Paști” în Parohia Arădeană Mândruloc

În Săptămâna Mare, preotul Bogdan Oneț și credincioșii Parohiei Ortodoxe Române Mândruloc alături de Primăria Vladimirescu și mai mulți părinți ai copiilor din Grădinița P.P. „Bambi” din Arad, împreună cu cadrele didactice și directorul unității, doamna Istrate Corina, au desfășurat o Campanie Umanitară, numită „Fii bun de Sfintele Paști”, pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe din Mândruloc.
Pe o perioadă de două săptămâni toți cei implicati s-au mobilizat și au donat foarte multe alimente, bani și dulciuri, care ulterior au fost donate Bisericii din Mândruloc, unde părintele paroh Bogdan Oneț, ajutat de mai mulți enoriași din Comitetul Parohial al Bisericii, au împărțit aceste donații mai multor familii nevoiașe din Mândruloc.
Implicarea credincioșilor, oficialităților și a părinților, precum și a părintelui paroh, a adus multă bucurie în sufletele oamenilor sărmani, care, acum în prag de Sărbători , au primit aceste alimente de care aveau mare nevoie. Desigur, cei mai fericiți au fost copilașii sărmani, care au primit dulciurile mult așteptate.
Preotul la slujbele din Săptămâna Mare a multumit tuturor acelora care au arătat că au compasiune și multă deschidere spre ajutarea familiilor nevoiașe, precum și doamnelor: Istrate Corina, Popovici Parasca, Manciu Maria și Felicia Ivan, care s-au implicat foarte mult în aceasta campanie umanitară și au ajutat la organizarea, precum și împărțirea tuturor donațiilor.

image

image

image

image

image

image