Preasfințitul Părinte Emilian a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar la Colegiile E.G. Birta și Economic din Arad

Luni, 10 septembrie 2018, Preasfinţitul Părinte Emilian Crişanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului, a participat la festivitatea de deschidere a anului şcolar 2018-2019, la Colegiile Naționale Elena Ghiba Birta și Economic din Arad, răspunzând invitaţiei conducerii acestor două instituții.Cu acest prilej, Preasfinţia Sa, însoțit de Părintele Flavius Petcuț, protopop al Aradului și Părintele Radomir Stoica, de la Parohia Arad-Subcetate, a săvârșit o slujbă de binecuvântare și a rostit câte un cuvânt de învățătură pentru dascălii, elevii şi părinţii prezenţi la acest eveniment.  Cu această ocazie, Ierarhul le-a dorit tuturor dascălilor și elevilor un an școlar binecuvântat de Dumnezeu și a transmis binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

De asemenea, s-a dat citire mesajului Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru începutul anul școlar, intitulat ,,Educația – lumină pentru viață și bucurie de Centenar”.

Alături de Preasfinţitul Părinte Emilian Crişanul au fost şi primarul municipiului Arad, dl. Gheorghe Falcă, reprezentanți ai celor două universități arădene,  reprezentanți ai jandarmeriei Arad, alte oficialități, care au urat un an bun tuturor elevilor și profesorilor.

Protos. Iustin Popovici

2

3

4

image

5

6

7

8

DSC_0338

DSC_0348

9