Un nou început pentru dascălii și elevii Școlii Ortodoxe „Sf. Ierarh Nicolae” din Arad

Școala Ortodoxă „Sfântul Ierarh Nicolae” din Arad și-a redeschis porțile în cel de-al treilea an de la înființare. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul școlii, elevii clasei a II-a, aflați sub ocrotirea Sfinților Martiri Brâncoveni, clasa I, avându-i ca ocrotitori pe Sfinții Năsăudeni și boboceii clasei pregătitoare, ocrotiți de Sfinții Ardeleni s-au bucurat nespus de atmosfera plină de bucurie și dragoste în care au fost primiți de către personalul școlii.

Festivitatea de început a noului an școlar a debutat prin săvârșirea slujbei Te-Deum-ului de către Părintele Consilier de la Arhiepiscopia Ortodoxă a Aradului, Mihai Octavian Blaj, parohul Bisericii Ortodoxe Grădiște, parohie pe raza căreia funcționează școala Ortodoxă „Sfântul Ierarh Nicolae”.

A urmat cuvântul de început al noului an școlar rostit de d-na prof. Teodora Guzan, directorul școlii, după care fiecare învățătoare a dat citire listei clasei de copii pe care o conduce. La sfârșitul festivității, toți copii școlii au trecut pe sub podul de flori făcut din frumoasele buchete, ridicate de părinții prezenți la festivitate.

Nădăjduim în ajutorul lui Dumnezeu și ocrotirea Sfântului Ierarh Nicolae și în noul an școlar care tocmai a început.

Colectivul Școlii

3

unnamed

2

4

5