Festival-concurs: Drag mi-e să fiu românaș, la Grădinița P.P. Piticot din Arad

Marți 27 noiembrie a avut loc la Grădinița P.P. „Piticot” din Arad, Festivalul-concurs interjudețean intitulat „Drag mi-e să fiu românaș”, care a adunat pe scena grădiniței multe emoții. Din partea Arhiepiscopiei Aradului a fost prezent Părintele Gabriel Mariș, consilier social la Centrul Eparhial, care i-a felicitat pe organizatori și pe copilași pentru festivalul susținut.

Momente de mare sărbătoare, emoție și bucurie au avut loc la Grădinița P.P. „Piticot” din Arad, la ceas de Centenar, cu prilejul desfășurării Festivalului-concurs interjudețean ” Drag mi-e să fiu românaș”.
,,Copii, cadre didactice, părinți și invitați au trăit clipe unice privind pe scena grădiniței, cum copiii din județ și de la nenumărate grădinițe din Arad au evoluat prin cântece și dansuri spre a cinsti cei 100 de ani de la Marea Unire” a precizat pentru Ghidul Arădean, director al Grădinitei P.P. „Piticot”, prof. Monica Rășinar.
În cadrul Festivalului-concurs copiii a prezentat din datinile și tradițiile care definesc portretul spiritual al poporului român. De asemenea prin lucrările prezentate și-au manifestat creativitatea, expresivitatea și sensibilitatea prin arta vocală și plastică.
,,Copiii participanți au fost răsplătiți pentru munca, talentul și dăruirea lor, cu multe premii și aplauze” am mai adăugat director Monica Rășinar.
Concursul desfășurat a dovedit încă o dată că de generațiile de copii din grădinițe știu să păstreze și să cultive valorile poporului român, spre a le transmite și ei mai departe ca pe niște lucruri firești, ce vin din interiorul ființei pure și curate de copil.
Sursa:https://www.ghidularadean.ro/stire/26106/festivalconcurs_drag_mie_sa_fiu_romanaș_la_gradinița_pp_piticot_din_arad.html

image

image

image

47107131_1150372078451249_2603087907539386368_n

image