PS Părinte Emilian Crișanul a participat la manifestările dedicate comemorării eroilor arădeni ai Revoluției din 1989

Comemorarea eroilor arădeni ai Revoluţiei din Decembrie 1989 a avut loc astăzi în locurile reprezentative pentru evenimentele care s-au desfăşurat la Arad acum 29 de ani: Piaţa Revoluţiei, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Cetate şi zona Făt Frumos. În toate cele patru locuri au fost organizate ceremonii de comemorare şi au fost depuse coroane de flori la monumente, în memoria celor decedaţi în timpul evenimentelor din Decembrie 1989.

La Monumentul din Piaţa Revoluţiei, ceremonialul religios a fost oficiat de Preasfinţia Sa Emilian Crişanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului, împreună cu un sobor de preoţi.

Doamna Prefect al Judeţului Arad, Florentina Horgea și Subprefectul Județului Arad, dl Vasilică Damian, au depus coroane de flori împreună cu structurile judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne. Au mai fost depuse coroane de flori din partea asociaţiilor revoluţionarilor arădeni, Camerei Deputaților prin dl deputat Dorel Căprar, președinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională și dl deputat Adrian Todor, membru în cadrul comisiei, Structurilor MAPN, Asociaţiilor cadrelor militare în rezervă, retragere, veteranilor de război şi cultul eroilor, universităţilor, partidelor politice. În Piaţa Revoluţiei a luat cuvântul doamna Nan Doina, mamă de erou martir şi preşedinte al Asociaţiei Răniţilor şi Urmaşilor celor decedaţi în Decembrie 1989. Mâine, 23 Decembrie, începând cu ora 12 va avea loc o ceremonie în memoria eroului Toth Şandor, la monumentul aflat în zona Podului Decebal. Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace pe toţi eroii arădeni ai revoluţiei din Decembrie 1989!
Sursa:Institutia Prefectului – Județul Arad

image

image

image

image

image

image

image

image

image